Ostbricka med pepparkakor och glögg.
Kycklingfile i gräddsky,
Creme caramel (avstod) Chokladterrinen var supergod till kaffet och den kommer jag nog att göra ofta.
Koka upp 1.5 dl vispgrädde och smält ner
150 gr mörk choklad, 70 %, grovhackad
(150 gr mjölkchoklad, grovhackad)
Vispa försiktigt ihop
1 ägg
30 gr rumstempererat smör
Blanda ihop och häll över i en liten avlång smörpappersklädd
bakform, och baka mitt iugnen på 100 grader, ca 20 min.
Låt kallna i kyl och skär upp i portionsbitar.
Servera med lättvispad grädde.
Man kan ju prova att bara ha
mörk choklad också.

Vi tog tåget hem strax efter kl. 22.00. Det blev över 7 timmars bortavaro så nu längtade vi hem.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar